Producenci

Polityka prywatności

Wypełnienie danych w formularzu zamówienia jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na przetwarzanie danych osobowych Zamawiającego przez "Aspius Pro Fishing Outdoor" Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133, poz. 883.). Dane osobowe Zamawiającego będą przetwarzane wyłącznie w celu realizacji złożonego zamówienia, w tym wystawienia faktury i prowadzenia sprawozdawczości finansowej. Dane te są poufne i nie będą ujawniane osobom trzecim.

Dane osobowe Kupującego chronione zgodnie z ustawą o danych osobowych nie są przekazywane, odsprzedawane ani użyczane innym osobom lub instytucjom są konieczne w celu wywiązania się z umowy kupna – sprzedaży towarów i usług.

Dostęp do danych osobowych posiada jedynie administrator sklepu internetowego – www.aspiusprofishing.pl.

Każdy Kupujący, który wypełnił formularz zamówienia ma możliwość dostępu do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub wystąpienia o ich usunięcie pisząc na adres administratora biuro@aspiusprofishing.pl.

Na stronie www.aspiusprofishing.pl wykorzystywane są pliki cookies. Stosujemy je w celach statystycznych oraz funkcjonalnych. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dotyczących plików cookies oznacza, że będą one zapisywane i przechowywane w urządzeniu, z którego korzystasz. Możesz określić warunki przechowywania oraz używania plików cookies w Twojej przeglądarce. Zmiana ustawień plików cookies może spowodować gorsze funkcjonowanie lub całkowite wyłączenie niektórych funkcji.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

RABATY

  • Zarejestrowany Klient - udział w programie lojalnościowym. Stały rabat od 4% do 9%.

 

  • Nowy Klient - jednorazowy rabat 5% przy pierwszych zakupach.

 

  • Zakupy za min. 100 zł - rabat 2%.

 

  • Zakupy za min. 200 zł - rabat 3%.

 

  • Zakupy za min. 500 zł - rabat 4,5%.

 

 

Promocje

Spodnie bojówki "CAMO" Spodnie bojówki "CAMO" 149,90 zł 198,00 zł

Bluza polarowa - rozpinana Bluza polarowa - rozpinana 189,90 zł 260,00 zł

Szorty bojówki "PUSTYNIA" Szorty bojówki "PUSTYNIA" 159,90 zł 172,00 zł

Spodnie bojówki "Pustynia" Spodnie bojówki "Pustynia" 149,90 zł 198,00 zł


Szorty bojówki "CAMO" Szorty bojówki "CAMO" 139,90 zł 172,00 zł

Bluza polarowa - kangurka Bluza polarowa - kangurka 199,90 zł 240,00 zł

Saszetka biodrowa - CAMO Saszetka biodrowa - CAMO 99,99 zł 119,90 zł

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Statystyki

Produktów:
54
Kategorii:
32
Nowości:
4
Promocje:
9

Cenniki do pobrania

Wersje językowe

LINKI

Przewodnicywedkarscy.pl - Wyprawy wędkarskie

 

Narybytv.tv - Wędkarska telewizja internetowa

 

Naukawedkowania.pl - Szkolenia wędkarskie

 

Sklep jest w trybie podglądu

Copyright © 2013-2016 - "Aspius Pro Fishing Outdoor" Sp. z o.o. - Wszystkie prawa zastrzeżone.

Sklep internetowy Shoper.pl