Produkt dnia

Producenci

Polityka prywatności

Wypełnienie danych w formularzu zamówienia jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na przetwarzanie danych osobowych Zamawiającego przez "Aspius Pro Fishing Outdoor" Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133, poz. 883.). Dane osobowe Zamawiającego będą przetwarzane wyłącznie w celu realizacji złożonego zamówienia, w tym wystawienia faktury i prowadzenia sprawozdawczości finansowej. Dane te są poufne i nie będą ujawniane osobom trzecim.

Dane osobowe Kupującego chronione zgodnie z ustawą o danych osobowych nie są przekazywane, odsprzedawane ani użyczane innym osobom lub instytucjom są konieczne w celu wywiązania się z umowy kupna – sprzedaży towarów i usług.

Dostęp do danych osobowych posiada jedynie administrator sklepu internetowego – www.aspiusprofishing.pl.

Każdy Kupujący, który wypełnił formularz zamówienia ma możliwość dostępu do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub wystąpienia o ich usunięcie pisząc na adres administratora biuro@aspiusprofishing.pl.

Na stronie www.aspiusprofishing.pl wykorzystywane są pliki cookies. Stosujemy je w celach statystycznych oraz funkcjonalnych. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dotyczących plików cookies oznacza, że będą one zapisywane i przechowywane w urządzeniu, z którego korzystasz. Możesz określić warunki przechowywania oraz używania plików cookies w Twojej przeglądarce. Zmiana ustawień plików cookies może spowodować gorsze funkcjonowanie lub całkowite wyłączenie niektórych funkcji.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

RABATY

  • Zarejestrowany Klient - udział w programie lojalnościowym. Stały rabat od 4% do 9%.

 

  • Nowy Klient - jednorazowy rabat 5% przy pierwszych zakupach.

 

  • Zakupy za min. 100 zł - rabat 2%.

 

  • Zakupy za min. 200 zł - rabat 3%.

 

  • Zakupy za min. 500 zł - rabat 4,5%.

 

 

Promocje

Szorty bojówki "PUSTYNIA" Szorty bojówki "PUSTYNIA" 118,90 zł 172,00 zł

Chusta wielofunkcyjna - TROUT Chusta wielofunkcyjna - TROUT 24,90 zł 30,00 zł

Bluza polarowa - kangurka Bluza polarowa - kangurka 179,00 zł 240,00 zł



Bluza polarowa - rozpinana Bluza polarowa - rozpinana 179,00 zł 260,00 zł

T-shirt - Pejzaże Wisła T-shirt - Pejzaże Wisła 37,90 zł 49,90 zł

Szorty bojówki "CAMO" Szorty bojówki "CAMO" 119,90 zł 172,00 zł

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Statystyki

Produktów:
54
Kategorii:
32
Nowości:
4
Promocje:
8

Cenniki do pobrania

Wersje językowe

LINKI

Przewodnicywedkarscy.pl - Wyprawy wędkarskie

 

Narybytv.tv - Wędkarska telewizja internetowa

 

Naukawedkowania.pl - Szkolenia wędkarskie

 

Sklep jest w trybie podglądu

Copyright © 2013-2016 - "Aspius Pro Fishing Outdoor" Sp. z o.o. - Wszystkie prawa zastrzeżone.

Sklep internetowy Shoper.pl