Producers

Polityka prywatności

Wypełnienie danych w formularzu zamówienia jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na przetwarzanie danych osobowych Zamawiającego przez "Aspius Pro Fishing Outdoor" Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133, poz. 883.). Dane osobowe Zamawiającego będą przetwarzane wyłącznie w celu realizacji złożonego zamówienia, w tym wystawienia faktury i prowadzenia sprawozdawczości finansowej. Dane te są poufne i nie będą ujawniane osobom trzecim.

Dane osobowe Kupującego chronione zgodnie z ustawą o danych osobowych nie są przekazywane, odsprzedawane ani użyczane innym osobom lub instytucjom są konieczne w celu wywiązania się z umowy kupna – sprzedaży towarów i usług.

Dostęp do danych osobowych posiada jedynie administrator sklepu internetowego – www.aspiusprofishing.pl.

Każdy Kupujący, który wypełnił formularz zamówienia ma możliwość dostępu do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub wystąpienia o ich usunięcie pisząc na adres administratora biuro@aspiusprofishing.pl.

Na stronie www.aspiusprofishing.pl wykorzystywane są pliki cookies. Stosujemy je w celach statystycznych oraz funkcjonalnych. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dotyczących plików cookies oznacza, że będą one zapisywane i przechowywane w urządzeniu, z którego korzystasz. Możesz określić warunki przechowywania oraz używania plików cookies w Twojej przeglądarce. Zmiana ustawień plików cookies może spowodować gorsze funkcjonowanie lub całkowite wyłączenie niektórych funkcji.

Basket

products: 0

value: 0,00 zł

go to cart »

Login

Newsletter

Stats

Products stats:
0
Categories stats:
0
New products stats:
0
On sale stats:
7

Pricelist

Languages

Shop is in view mode

Copyright © 2013-2016 - "Aspius Pro Fishing Outdoor" Sp. z o.o. - Wszystkie prawa zastrzeżone.

{nocache:3e057b68e34086caf1b511aef1dece1b#0}
Sklep internetowy Shoper.pl